"Onze begeleiding wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de zorgvrager."

Over ons

Van Belang biedt ambulante begeleiding voor jongeren en volwassenen. Wij helpen bij problemen op verschillende leefgebieden, zoals financiën, werk & opleiding, tijdsbesteding, sociaal netwerk en/of huisvesting. Altijd gericht op een eindresultaat  We kijken wat u zelf kan doen en ondersteunen en begeleiden waar dat nodig is. We proberen samen structuur en ritme in het dagelijks leven te creëren. Overzicht en grip op uw eigen leven.

Sinds 2012

“Onze naam laat zien waar wij voor staan. Wij vinden de begeleiding van jongeren en volwassenen en hun omgeving ‘van belang’. Wij willen het beste, wat zij in zich hebben, uit hun halen. Leren je eigen weg te bewandelen. Een ieder staat midden in de ontwikkeling van hun leven, waarin verwachtingen van de omgeving en hun eigen wensen op elkaar inspelen. Dit proces kan heel natuurlijk verlopen, maar kan ook minder vlekkeloos gaan. Dit kan bepalen welke weg je voor de rest van je leven inslaat.

Veel jongeren en volwassenen vinden het lastig om hulp te zoeken als zij er zelf even niet meer uitkomen. Samen met jou en ons team gaan wij op zoek naar jouw kwaliteiten om deze te gebruiken voor jouw hulp vraag. Een goed contact hebben met je begeleider staat bij ons hoog in het vaandel. Hiermee kunnen we stappen zetten richting de doelen die je wilt behalen.”

Ronald Bruijsten

Een goed contact hebben met je begeleider staat bij ons hoog in het vaandel. Hiermee kunnen we stappen zetten richting de doelen die je wilt behalen.

KERNWAARDEN

Vertrouwen

#1

Hulpverleners bouwen aan een vertrouwensrelatie, zodat cliënten hun hart en ziel op tafel leggen. Om die relatie niet uit evenwicht te brengen, moet ook de hulpverlener zich tonen als mens, met eigen krachten en kwetsbaarheden.

Samenwerking

#2

Samen met uw begeleider werken aan uw toekomst en uw persoonlijke doelstellingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het gezamenlijke netwerk van Van Belang.

Verantwoordelijk

#3

Van Belang biedt cliënten kwalitatieve en verantwoorde zorg en begeleiding in een veilige omgeving. Deze zorg en ondersteuning wordt geboden door kundige, maar vooral betrokken begeleiders.

Cliëntgericht

#4

Van Belang heeft oog en aandacht voor jouw wensen, zorgbehoefte en culturele achtergrond. Wij bieden zorg en begeleiding aan bij u thuis of op een plek waar u dat zelf graag wilt.

Vakkundiig

#5

Binnen Van Belang werken vakkundige en betrokken begeleiders. Zij staan achter onze kernwaarden. Onze begeleiding wordt afgestemd op de wensen en behoeften van de zorgvrager.

Diversiteit

#6

Onze begeleiders werken persoonsgericht. Een ieder is uniek en een ieder is verschillend. Hierdoor kunnen wij goed omgaan met diversiteit.

Luister de podcast

Leer onze organisatie kennen door middel van een persoonlijk gesprek met de eigenaar van Van Belang, Ronald Bruijsten.
Luister hier